Accueil / Vertical Roots Canada (Edmonton, Alberta): Food’s Footprint with Brandy Yanchyk Series
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
This title is a part of the series Food’s Footprint with Brandy Yanchyk Series
Numéro de catalogue: BYP110
Producteur: Brandy Y Productions
Producteurs: Yanchyk, Brandy
Réalisateurs: Yanchyk, Brandy
Agences de production: Brandy Yanchyk Productions Inc.
Sujet: Agriculture, Documentaire, Études de gestion et d'administration, Études de l'environnement, Études de la consommation, Études familiales / Économie domestique, Études sociales, Études sociales canadiennes, Santé, Science, Sciences sociales, Tech/Voc
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire, Adulte
Pays d'origine: Canada
Année du droit d’auteur: 2024
Durée: 5:20
Vertical Roots Canada (Edmonton, Alberta): Food’s Footprint with Brandy Yanchyk Series

Error loading media:
File could not be played
Numéro de catalogue: BYP110
Producteur: Brandy Y Productions
Producteurs: Yanchyk, Brandy
Réalisateurs: Yanchyk, Brandy
Agences de production: Brandy Yanchyk Productions Inc.
Sujet: Agriculture, Documentaire, Études de gestion et d'administration, Études de l'environnement, Études de la consommation, Études familiales / Économie domestique, Études sociales, Études sociales canadiennes, Santé, Science, Sciences sociales, Tech/Voc
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire, Adulte
Pays d'origine: Canada
Année du droit d’auteur: 2024
Durée: 5:20
In this episode of Food's Footprint, Journalist Brandy Yanchyk meets Mike and Becky Newhook, founders of Vertical Roots Canada in Edmonton, Alberta. Through their innovative indoor hydroponic farms, they’re bringing fresh, chemical-free greens to local communities—harvested and delivered the same day for ultimate freshness and nutrition.
Mike and Becky are on a mission to make year-round, local food production possible for everyone, empowering communities to grow their own food sustainably. Brandy chats with them about their vision for the future of food and how they’re changing the way we think about farming.
This film was made with the support of Alberta's government through Alberta Foundation for the Arts.